URL Koning
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinonderhoud door hoveniersbedrijf Borne

hoveniersbedrijf Borne neemt graag de zorg voor uw tuin uit handen. Wij zijn zowel werkzaam in opdracht van particulieren als van bedrijven. Ook bedrijfstuinen hebben namelijk onderhoud nodig om de juiste uitstraling te behouden. Het onderhoud van tuinen beslaat een groot aantal werkzaamheden. Dat varieert van het wegnemen van onkruid tot bomen snoeien. Uw tuin staat er het hele jaar door prachtig bij als u het onderhoud uitbesteedt aan hoveniersbedrijf Borne.

Wat voor soort onderhoud zoekt u?

Zoekt u een hovenier die 2x per jaar langskomt voor het grove snoeiwerk, of wekelijks onderhoud? Dat is waar wij u graag bij helpen met onze onderhoudspakketten. Zowel particulier als zakelijk geven wij u de mogelijkheid! Het hoveniersbedrijf Borne verzorgt graag uw tuin, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Of u nu particulier bent of dat het een tuin van uw bedrijf betreft; door ons gaat uw tuin weer stralen!

Keuze uit diverse pakketten

Bij hoveniersbedrijf Borne heeft u keuze uit diverse pakketten.  Het basispakket is vrij simpel. Dit is die ideaal als u zelf groene vingers heeft bent in uw tuin bezig maar wilt u 4xper jaar het grotere onderhoud (zoals het snoeien en het knippen van de hagen) aan een vakman wilt over laten. Dan is het basispakket van hoveniersbedrijf Borne echt iets voor uw. Wil je liever in elk seizoen een onderhoudsbeurt? Dan is het plus pakket van hoveniersbedrijf Borne beter op u van toepassing. In zowel het voorjaar, de zomer, het najaar als de winter krijgt uw tuin een complete onderhoudsbeurt. Natuurlijk voeren wij alleen de werkzaamheden uit die op uw tuin en wensen van toepassing zijn. Wilt u geen omkijken naar het onderhoud van de tuin  en volledig ontzorgd worden en genieten van een tuin die het gehele jaar op orde is? Dan is het laatste pakket van hoveniersbedrijf Borne iets voor u. Hierbij wordt u al het werk aan uw tuin uit handen genomen. Wat voor tuinnierder u ook bent, hoveniersbedrijf Borne heeft voor elke tuin het juiste pakket.