URL Koning
Image default
Bedrijven

Unieke Drommel barbecue of vuurkorf kopen

Als je op zoek bent naar een zeer unieke barbecue of vuurkorf, is het zeker eens waard om naar De Drommel te kijken van The Drommels. Deze barbecues en vuurkorven worden gemaakt van oude wasmachine trommels! De Drommel is er zelfs in verschillende uitvoeringen.

De Drommel barbecue of vuurkorf

De Drommel is er in verschillende uitvoeringen. De standaard Drommel barbecue en vuurkorf zijn enigszins bewerkt. Ze hebben een open bovenkant en de trommels worden zwart gespoten. Hierdoor krijgen ze een robuuste maar toch stijlvolle uitstraling. Wil je toch liever een Drommel in de originele wasmachine trommel vorm? Kijk dan eens naar de Drommel RAW. Deze Drommel is onbewerkt en heeft dus de unieke vorm. Daarnaast is hij ongespoten en heeft dus een RVS kleur. Het leuke aan deze Drommel is dat de vuurkorf van kleur veranderd, afhankelijk van de temperatuur van het vuur.

Het idee achter de Drommel

De Drommel is opgericht uit de gedachte dat spullen die anders weggegooid worden, op een creatieve manier hergebruikt kunnen worden. Daarbij hebben ze zich laten inspireren door de wasmachine en hebben een wasmachine trommel omgetoverd tot een stijlvolle Drommel. De producten van The Drommels worden geproduceerd in een sociale werkomgeving wat ervoor zorgt dat mensen die niet in de arbeidsmarkt een dagbesteding hebben. Dit gebeurt uiteraard met de waarborging van de kwaliteit en vakmanschap. Op deze manier worden kwaliteit en vakmanschap gecombineerd met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Drommel bestellen of meer informatie?

Wil je nog wat meer informatie voordat je een Drommel besteld? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier op de website. Als je een Drommel bestelt is de levertijd 5 tot 10 werkdagen. De verzending is gratis en u betaalt veilig via iDeal. Geniet jij binnenkort ook van een heerlijk vuurtje in een Drommel vuurkorf?

Voor meer info : https://thedrommels.nl