URL Koning
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels in Dordrecht aanschaffen: welk formaat is het beste voor uw ruimte?

Met tegels, zoals Douglas Jones tegels, bepaalt u grotendeels de uitstraling van een ruimte, of dit nu de keuken, badkamer of andere plek binnen uw woning is. Des te belangrijker is het dan ook om goed na te denken over het type tegels dat u wilt gebruiken. Bij tegelhandel Fravo Tegels vindt u een uitgebreid assortiment. Tevens voorzien de medewerkers van deze speciaalzaak in tegels in Dordrecht u ook graag van deskundige adviezen. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse diensten, zoals tegelzetten, maar ook het plaatsen van vloerverwarming.

 

Misvattingen over tegelformaten

Een van de vaakst voorkomende vragen aan tegelspecialisten betreft het formaat van de tegels. Vaak gaat men ervan uit dat kleine ruimtes, zoals toiletten, om kleine tegels vragen en grote ruimtes juist om grote tegels. Echter is dit niet altijd het geval. Het formaat tegels, of dit nu de populaire Douglas Jones tegels of andere tegelsoorten betreft, is afhankelijk van de specifieke ruimte. Het belangrijkste is dat de tegels goed uitkomen en dat er zo weinig mogelijk hoeft te worden gesneden.

Tegelvoegen

Ook over de voegen tussen bijvoorbeeld de Douglas Jones tegels bestaan vaak misvattingen. Regelmatig neigt men naar de aanschaf van grotere tegels om wegens onderhoudsredenen het aantal voegen terug te brengen. Echter zijn de voegen vandaag de dag een stuk smaller én gemakkelijker te onderhouden. De hierboven genoemde specialist in tegels heeft in Dordrecht een grote showroom waar u de artikelen op diverse oppervlakken kunt bekijken. De medewerkers beantwoorden al uw vragen graag.

 

Geniet van een scherpe prijs

Fravo Tegels is al meer dan een kwart eeuw specialist op dit gebied. Of u nu op zoek bent naar Douglas Jones tegels of andere (keramische) tegels, bij deze aanbieder in Dordrecht bent u aan het juiste adres. De producten worden rechtstreeks bij toonaangevende producenten ingekocht. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit, maar ook van de scherpst mogelijke prijs. Ga langs bij de winkel en ontdek de prachtigste tegels.