URL Koning
Image default
Auto

Vernieuwde Volkswagen Caddy

Het succesnummer onder de Volkswagen bestelauto’s, de Volkswagen Caddy, is vernieuwd. De gesloten bestelwagen behoorde al tot de favorieten van menig ondernemer, maar heeft nu nog meer te bieden aan iedereen die prettig en zakelijk rijden perfect wil combineren. Met zijn comfortabele zitplaatsen, royale laadruimte en motoren van de nieuwste generatie, is de Volkswagen Caddy een aanwinst voor ieder wagenpark. Bovendien is het met de huidige leasemogelijkheden niet alleen een veilige, maar ook een verstandige keus om een Volkswagen Caddy te gaan rijden. Dus of je nu kiest voor operational of financial lease, rijden in een topklasse bestelwagen is nu voor iedereen binnen bereik.

Ga voor gemak en zekerheid met operational lease

Wil je een Volkswagen Caddy leasen? Ga dan voor gemak en zekerheid en kies voor operational lease. Als ondernemer wil je het liefst zo min mogelijk bijzaken moeten regelen. Wanneer je je bedrijfswagen financiert door middel van operational lease, heb je er geen omkijken meer naar. Je kunt de Volkswagen Caddy van je keuze rijden en de leasemaatschappij zorgt voor het onderhoud, eventuele reparaties en de verzekeringen. Met een vast bedrag per maand kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Zorgeloos rijden en ondernemen

Als je een Volkswagen Caddy leaset, kun je zorgeloos rijden en ondernemen. De talrijke assistentiesystemen die het nieuwe model met zich meebrengt, maken rijden nog veiliger zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zo is het Multi Collision Braking System standaard op alle uitvoeringen en zorgt het er voor dat de auto na een aanrijding direct automatisch remt, zodat het een volgende aanrijding mogelijk voorkomt. Dit en nog vele andere innovaties geven je een gerust gevoel en helpen je veilig en zeker op weg.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen