URL Koning
Image default
Relatie

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan mannen?

Natuurlijk is het als man zijnde belangrijk om te weten wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen indien jij ook succesvol wilt zijn met het daten, scharrelen en of onenightstands wilt hebben!

Onderstaand zullen wij jou leren hoe je herkent wat een vrouw allemaal als aantrekkelijk beschouw en wat niet. Je leert je dus als ware aanpassen op de vrouw. Jou kans op een date of zelfs meer wordt hiermee ruim 85% hoger! Ook zul je merken dat zodra je dit in de vingers krijgt je steeds mooiere dames kunt scoren! Nou waar wachten wij nog op, laten we eindelijk gaan beginnen.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Vrouwen houden over het algemeen van een man die zeker in zijn schoenen staat. Een man die er goed verzorgt en eventueel wat stoer voorkomen heeft. Daarnaast geven vrouwen duidelijk voorkeur aan iemand die er trendy bijloopt ipv in een oude joggingbroek.

Vrouwen houden van een mooie glimlach:

Het klinkt heel cliché, maar als man moet jou glimlach echt eens gaan trainen voor de spiegel. Hoe jij de eerste momenten aan dame aankijkt is heel veel bepalend wat zij van jou vind. Ook wordt er gezegd dat een mooi glimlach een man ruim 3x zo aantrekkelijk maakt. Doe hier dus je voordeel uit.

 

(nieuw in nederland, de nieuwste 18+ geprekken site anoniem chatten waar uitdagende dating de basis is!)

Vrouwen houden van slimme mannen:

De vrouw kijkt graag op tegen de man, dit is eigenlijk al zolang de geschiedenis beschrijft. Daarom zou jij als man vaker tussen de dames moeten komen, op deze manier kun je beter voorkomen dat je geen rare uitspraken of flaters begaat.

Vrouwen zoeken een oudere man:

Het is altijd al zo geweest, maar vrouwen voelen zich volwassener dan mannen, hierdoor zoeken zij praktisch altijd naar een oudere man. Daarin tegen kijken wij mannen niet voor niks altijd naar jongere vrouwen. Zo is het nou eenmaal bedoeld! Heerlijk toch om een man te zijn. Voor meer tips en advies kun je mijn onderstaande site bekijken.

Handleiding vrouwen versieren

 

Voor meer info : http://www.veiligedating.nl