URL Koning
Image default
Relatie

Scoor een date door te chatten

Scoor een date door te chatten

Je kunt heel gemakkelijk een date scoren op anonieme chats. Het is namelijk zeker mogelijk om een date over te houden aan een chatgesprek. Dat kun je heel goed mogelijk maken. De meeste mensen die opzoek zijn naar een chat met vreemden, zijn vaak gelijkgestemd en net als jij ook opzoek naar een date. Het is dan ook helemaal niet vreemd wanneer jij het gesprek naar een mogelijke date leidt. Vragen als waar iemand van houdt, hoe diegene eruit ziet enzovoort, zijn helemaal geen rare vragen om te stellen. Het is zelfs goed mogelijk dat deze vragen aan jou gesteld worden. Wanneer je zeker opzoek bent naar meer, dan kun je hier gerust antwoord op geven. Want ook op chatsites kan je prima een date scoren!

Vrijblijvend chatten met vreemden

Op anonieme chats kun je vrijblijvend chatten met vreemden die je in eerste instantie niet kent. Je leert elkaar dan langzaamaan kennen naarmate het gespek vordert. Wanneer je graag een date wilt scoren, dan is het aan te raden om daar natuurlijk een beetje op aan te sturen. Dat kun je doen door de volgende tips aan te wenden.

  • Vraag aan het begin van het gesprek wie je voor je hebt, is het een man of vrouw?
  • De juiste voor je? vraag daarna dan altijd even naar de leeftijd, het kan voorkomen dat je plotseling een minderjarige voor je hebt, en dat wil je natuurlijk niet.
  • Vraag vervolgens waar de ander vandaan komt en of ze bijvoorbeeld vaker dit soort chat sites bezoekt.
  • Vraag wat ze zoekt, of ze opzoek is naar een date, spannend contact enz..
  • Stuur aan op een date, stel voor om af te spreken. Om hier meer kracht onder te zetten, moet je vertrouwen kweken. Dat doe je door bijvoorbeeld je facebook te geven zodat de ander weet hoe je eruit ziet.

Ga vervolgens op date

De volgende stap is dan natuurlijk om ook daadwerkelijk is iets af te spreken. Stel een datum en plaats voor en wie weet komt de ander opdagen.

Meer tips en tricks vind je op Facebook

Voor meer info :