URL Koning
Image default
Winkelen

Welk kledingrek is het meest geschikt voor uw bedrijf?

Bent u van plan een kledingrek voor uw bedrijf aan te schaffen? Dan is het handig om rekening te houden met de belangrijkste kenmerken van uw bedrijf. Bevindt deze zich op een vaste plek in een gebouw of kent uw bedrijf geen definitieve vaste plek? Het laatste komt bijvoorbeeld voor bij stylisten of marktkraamhouders. Maar ook in een magazijn is het handig om rekken te hebben, die geschikt zijn voor transport. Wat is precies het verschil tussen een verrijdbaar en een vast kledingrek? Welke van deze twee is het meest geschikt voor uw bedrijf? Lees verder en kom erachter!

Verrijdbare rekken zijn uitermate geschikt voor transport

Mocht u in uw bedrijf vaak te maken krijgen met het moeten transporteren of verplaatsen van de rekken, dan is het handig om te kiezen voor verrijdbare rekken. De rekken van Bleijenberg zijn van hoge kwaliteit en toch gemakkelijk te verplaatsen en transporteren. Dit komt doordat ze licht van gewicht zijn, grote stevige wielen hebben en op te vouwen zijn voor als u ze niet gebruikt om kleding aan te hangen. U kunt kiezen voor een standaard kledingrek voor transport, maar ook kunt u kiezen voor een design kledingrek. Deze oogt professioneel en kent verschillende handigheden om de kleding zo goed mogelijk te beschermen.

Vaste rekken voor in uw kledingwinkel

Voor uw kledingwinkel is het handig om gebruik te maken van vaste rekken voor de kleding, bijvoorbeeld op de grond of aan de muur. De design rekken van Bleijenberg zijn voorzien van stevige stelpoten, waardoor u verzekerd bent van rekken die stabiel op de grond staan. Deze rekken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat u zelfs in kleinere ruimtes uw kleding mooi tentoon kunt stellen voor de klant. Ook zijn er design rekken verkrijgbaar die door middel van vier stevige wielen gemakkelijk te verrijden zijn. Zo heeft u zowel een kledingrek die zeer professioneel en stijlvol oogt, als een die zeer functioneel is.

https://www.bleijenberg-shop.nl/

Gerelateerde artikelen

Ook in grote maten kunt u prachtige damesschoenen bestellen

Het grootste assortiment Brother inktpatronen

De mooiste vloeren vindt u in Bussum en Hilversum