URL Koning
Image default
Banen en opleidingen

Accounting Assistant

Een internationaal bedrijf in de verzekeringssector is vandaag op zoek naar een boekhoudkundig assistent om hun team in het centrum van Brussel te versterken. Dit is een vast contract en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke boekhouding.

Als boekhoudkundig assistent ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

Assisteer de statutaire boekhoudkundige manager bij het opstellen van de statutaire rekeningen voor de vennootschap (en haar bijkantoren indien nodig) en ben verantwoordelijk voor de distributie van onderdelen.

Houd boekhoudkundige gegevens bij van het toegewezen bedrijf om ervoor te zorgen dat alle balansafstemmingen op tijd worden voorbereid en dat problemen tijdig worden opgelost. Voorzie waar nodig input voor managementaccounts en productie van managementinformatie, en help waar nodig bij het budgetteren en voorspellen.

Ondersteun kwartaal- en jaarverslagen over Solvency Standard II en Belgium GAAP door rapporten te genereren en gegevens te verifiëren

Voer indien nodig het bedrijfsproces van facturen, onkosten en andere transacties uit om een ​​nauwkeurige boeking op GL te garanderen en het proces te controleren.

Contacten onderhouden met de belangrijkste belanghebbenden en assistentie verlenen bij het evaluatieproces van het bedrijf en de aangewezen activiteiten.

Voorzie indien nodig dekking voor andere leden van het boekhoudteam

Bied waar nodig assistentie bij projectwerk aan afdelingskwesties en ondersteun de ontwikkeling en implementatie van projecten voor optimalisatie van bedrijfsprocessen die voldoen aan het toepasselijke beleid.

Het ideale profiel voor een boekhoudkundig assistent:

  • Bachelor in de boekhouding
  • Er is minimaal 2 jaar boekhoudkundige ervaring in de verzekeringssector vereist
  • Uitstekende Engelse taalvaardigheid vereist
  • Proactief, flexibel en open

Onze aanbod:

  • Vast contract in een internationale omgeving
  • Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen

Ben jij ondernemend, flexibel, ruimdenkend en klaar om je te ontwikkelen in een internationale sfeer, dan is deze functie van Accounting Assistant iets voor jou!

https://www.vindazo.be/vacatures/accounting-assistant.html