URL Koning
Image default
Gezondheid

Afvallen begint bij jezelf

Het nieuwe jaar is op het moment van schrijven 16 dagen bezig. Waarschijnlijk heb je in het eind van vorig jaar of het begin van dit jaar doelstellingen voor jezelf gezet over hoe je dit realiseren gaat. Je hebt goede voornemens wat betreft je gewicht en hebt jezelf ook voorgenomen om het dit jaar écht te doen. Je hebt in december waarschijnlijk één grote cheat maand gehad en hebt een heleboel toetjes, marsepein, pepernoten, en schuimpjes gegeten. Waarschijnlijk staat het verliezen van gewicht en het volhouden van je dieet niet bij alleen jou op het verlanglijstje en daarom heb ik dit artikel geschreven. Hierbij krijg je van mij tips. 

Het is dus de maand januari en dat betekent dat je nu moet beginnen als je een zomerlichaam wilt realiseren. Zomerlichamen worden gemaakt en onderhouden in de winter en dus moet jij ook de mouwen opstropen. Het is best lastig om een ‘mooi’ lichaam te krijgen en je moet hier veel tijd en energie in stoppen. Een beetje lopen op de loopband en een banaan eten iedere dag wil nog niet zeggen dat je sportief en gezond bent. Het is vrij ingewikkeld en er zijn een heleboel dingen waar je op moet letten. Je mentale instelling, hormonale stelsel, dieet en de juiste oefeningen moeten met elkaar in balans staan. Om maar is een raar voorbeeld te noemen moet een powerlifter anders eten dan iemand die af wilt vallen en dat terwijl ze allebei veel in de sportschool zijn!

Als je een extra zetje wilt is het slim om gebruik te maken van een waist trainer vest. Deze band ondersteund je door minder te eten, want de band zet druk op je buik en dit zorgt ervoor dat je minder honger hebt. Hiernaast zorgt deze afslankband ervoor dat je tijdelijk een vele strakkere buik hebt. Een waist trainer kopen kan makkelijk online.

Voor meer info : https://www.latexwaisttrainer.com/nl/