URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Bestel een haagbeuk wanneer u dat uitkomt

Wilt u graag een natuurlijk afscheiding maken in uw tuin door middel van een haagbeuk? Dan maakt u een erg goede keuze. Natuurlijk wilt u dit wel het liefst doen op een moment dat het u het beste uitkomt. Bij veel boomkwekerijen bent u echter afhankelijk van bepaalde momenten in het jaar om een haagbeuk te bestellen. Maar bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert is dat niet zo! Bij deze boomkweker profiteert u namelijk van een unieke leveringscapaciteit, waarbij u het hele jaar door een haagbeuk kunt bestellen. Gaat u in de winter verhuizen en wilt u dan direct uw tuin aanpakken? Of heeft u in de zomer juist tijd over en wilt u dan graag uw schutting vervangen voor een haagbeuk? Bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert maakt het niet uit in welk seizoen u een haagbeuk wilt kopen. Het gehele jaar door wordt deze namelijk geleverd.

Waarom juist een haagbeuk kopen?

Een haagbeuk, ook wel Carpinus Betulus genoemd, is een middelgrote boom die sterk lijkt op een beuk. Waarom juist deze plant uitstekend geschikt is als haag, heeft te maken met het blad. Ook ’s winters behoudt deze plant namelijk veel van zijn bladeren, waardoor u ook dan in complete privacy zit in uw tuin. In de maanden april en mei is de haagbeuk op zijn mooist, want dan staat hij in bloei. In die maanden zult u dus nóg meer genieten van uw tuin. Bovendien heeft deze haagplant weinig last van aantasting of ziektes. Ideaal, toch?

Toch liever een ander plant?

Wilt u toch liever iets anders of wilt u naast uw haag ook andere planten in uw tuin? Ook dan kunt u bij Roelands Boomkwekerijen in Zundert terecht. Deze boomkweker beschikt namelijk over een compleet assortiment aan bos- en haagplantsoen, dat met de grootste zorg is gekweekt. Wat u ook bij hen koopt, u bent te allen tijde verzekerd van kwalitatief groen.

https://www.roelandskwekerij.com/