URL Koning
Image default
Industrie

Bewerkingen met behulp van een profielwals

Als het gaat om het walsen van staal of andere bewerkingen met een profielwals, dan kunt u terecht bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, in de regio van Veenendaal. Deze specialisten blinken namelijk uit in hun ervaring met het walsen van staal. U kunt bij hen terecht voor standaardwalswerk. Ze hebben dan ook een aparte afdeling waar er een passende profielwals klaarstaat voor ieder project. Doordat het walsen van staal een van hun dagelijkse werkzaamheden is, weet u dat ieder project in goede handen is.

Een tal aan walstechnieken

Het walsen van staal heeft een tal aan verschillende toepassingen. De specialisten van M. den Oudsten Buigwerken zijn dan ook gespecialiseerd in verschillende walstechnieken met behulp van een profielwals. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter, maar ook 3D-walswerk zoals trapbomen en het walsen van profielen met meerdere stralen. Het bedrijf heeft daarnaast diverse walsrollen. Hiermee verwerken ze onder mee UNP-balken, IK-balken en HE-balken. Verder zorgen ze voor kokers, strippen en buizen van staal in iedere maat die u wenst. U weet dus dat u bij deze specialisten enkel maatwerk zult ontvangen!

Ontvang een vrijblijvende offerte

De experts werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat er altijd staal op voorraad is, waardoor u het niet zelf eerst aan hoeft te leveren. Heeft u interesse in het walsen van staal en wilt u deze bewerkingen laten uitvoeren door een specialist op het gebied? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten via de contactgegevens op hun website. Zij sturen u – indien gewenst – een marktconforme offerte voor al uw opdrachten. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend. Deze aantrekkelijke offerte is eenvoudig aan te vragen via de website van deze specialisten. U kunt natuurlijk ook van tevoren even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden.