URL Koning
Image default
Industrie

Een bijzonder spuitgietproces voor kwalitatieve producten

Heeft u kunststof behuizingen op maat nodig voor koffiemachines of frisdrankautomaten? Of zoekt u een bedrijf dat TSG-schermen op maat levert voor pluimveestallen en varkensstallen? Leer dan meer over de producten en diensten van het bedrijf Structura uit Beringe. Structura is een spuitgieterij met een bijzonder spuitgietproces. Doordat het bedrijf uitsluitend werkt met het TSG-spuitgietproces, kan het u voorzien van onder andere kunststof behuizing op maat. Als u kiest voor Structura uit Beringe, dan kiest u meteen voor een ervaren partner in productengineering.

Kunststofproducten op maat laten ontwerpen

Het spuitgietproces dat Structura hanteert, wordt niet vaak toegepast in Nederland. Het maakt van Structura dan ook een expert op vlak van lagedrukspuitgieten of thermoplastisch schuimgieten. U kunt er terecht voor verschillende producten die ingezet worden in verschillende sectoren. Laat bijvoorbeeld een kunststof behuizing op maat maken voor een pinautomaat of een duurzaam TSG-scherm voor uw pluimvee- en varkensstallen. Ook voor behuizingen voor ventilatoren in de tuinbouw of voor displays in de medische sector kunt u aankloppen bij Structura. Indien u geen grote aantallen moet laten spuitgieten of u heeft een ontwerp dat niet in de matrijs past, kan het bedrijf ook 3D-printen voor u.

Contacteer de experten van meer informatie

Kom meer te weten over de mogelijkheden bij Structura uit Beringe door contact op te nemen met de experten. Het bedrijf vindt een open, duidelijke en persoonlijke communicatie belangrijk. Daarom zult u altijd een aanspreekpunt hebben voor alle ontwikkelingen en processen. Daarnaast is een grote flexibiliteit in productie en in service een van de pluspunten die u bij Structura krijgt. Wilt u een bepaald ontwerp eens bespreken met deze partner? Dan bent u ook altijd welkom in de spuitgieterij zelf. Ten slotte verwijzen we u door naar de website voor meer informatie over de werkwijze en het machinepark van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Alle mogelijke plastic vormen laten maken door spuitgieten in Amsterdam

Voor welke toepassingen kan ik een servomotor kopen?

Bewerkingen met behulp van een profielwals