URL Koning
Image default
Industrie

Alle mogelijke plastic vormen laten maken door spuitgieten in Amsterdam

Spuitgieten in Amsterdam heeft de toekomst. Met behulp van deze techniek kan praktisch iedere vorm worden gemaakt. Het bedrijf dat het spuitgieten uitvoert heeft hier vele jaren ervaring mee. Zij startten in 1947. Sindsdien hebben meerdere generaties in dit familiebedrijf hun steentje bijgedragen om er een succes van te maken. En dat is gelukt. Het bedrijf is één van de vooraanstaande leveranciers van producten die door middel van spuitgieten in Amsterdam tot stand zijn gekomen. Of het nu voor railinfra is, voor de bouw of voor een andere sector. Elk voorwerp van plastic kan in principe worden vervaardigd, hoe groot of hoe klein ook.

Goede ventilatie met deugdelijke roosters

Goed ventileren wordt aanbevolen door het RIVM. Los van de vraag of er een virus rondwaart. Gezonde lucht is voor iedereen beter. Daarom kunt u kunststof ventilatieroosters in Amersfoort laten maken door Ponnoplastic. Zij maken de roosters precies op maat zodat ze direct kunnen worden toegepast. U kunt ze gebruiken voor de bouw of renovatie van woningen en andere gebouwen. De kunststof ventilatieroosters in Amersfoort kunnen ook worden gebruikt bij het maken van prefab woningen, een techniek die sterk in opmars is om het tekort aan woningen in Nederland sneller op te lossen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

Heeft u door middel van spuitgieten gemaakte onderdelen nodig in Amsterdam? Of wilt u kunststof ventilatieroosters laten maken in Amersfoort voor een bouwproject? Neem dan contact op met Ponnoplastic. Zij voeren uw opdracht graag uit tegen een aantrekkelijk tarief per stuk. U kunt orders plaatsen vanaf 500 stuks. Uiteraard is het mogelijk om een order te herhalen als u nieuwe voorraad nodig heeft. De mallen kunnen hiervoor worden opgeslagen zodat deze niet opnieuw gemaakt hoeven te worden. U vindt meer informatie over de diensten van dit bedrijf op de website. Hier zijn ook de contactgegevens te vinden en een formulier om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

Bewerkingen met behulp van een profielwals

Voor welke toepassingen kan ik een servomotor kopen?

Een bijzonder spuitgietproces voor kwalitatieve producten