URL Koning
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen voordeliger dan ooit

Al jaren staat de Citroën Berlingo bekend als een van de populairste bedrijfswagens, voornamelijk voor ondernemers in de MKB-categorie. Nu het leasen voor privé gebruik ook steeds meer in populariteit toeneemt, kiezen meer en meer ondernemers voor de optie hun Citroën Berlingo leasen in plaats van te kopen. Met de fiscale voordelen, alle extra’s die je zelf kunt samenstellen en de automatische verzekering maakt het leasen van de Citroën Berlingo al aantrekkelijk, maar met het nieuwste model van de populaire bedrijfswagen is leasen voordeliger dan ooit. 

De nieuwste technologie

Kiezen voor het leasen van een Citroën Berlingo betekent kiezen voor slimme techniek die het besturen van een Berlingo nog aantrekkelijker maken. Het nieuwste model is standaard uitgerust met een achteruitkijkcamera die alles wat er achter je gebeurd kan projecteren op de 7-inch tablet op je dashboard, waar je overigens de vele mediafuncties die de Berlingo biedt mee bedient. Achteruit inparkeren is zo gemakkelijker dan ooit. De Citroën Berlingo ligt nog beter op welk wegdek dan ook met de nieuwe grip control. Deze kent vijf standen die je zelf in kunt stellen, waardoor geen enkel terrein meer een probleem hoeft te zijn. De nieuwe active city brake maakt het leasen van een Citroën Berlingo nu ook tot een veilige keuze. Bij lage snelheden herkent dit automatische remsysteem zelf mogelijk gevaarlijke situaties en grijpt indien nodig zelf in.

Deel hem zelf in

De Citroën Berlingo staat al bekend als een flexibele bedrijfswagen, maar dat wordt nog beter met dit nieuwe model. De laadruimte is zoals je gewend bent met meerdere deuren van verschillende kanten te bereiken en gemakkelijk in te delen, maar deze is nu ook nog mogelijk uit te breiden naar de cabine. In de cabine is een extra passagiersstoel toegevoegd en de buitenste stoel is als een bioscoopstoel omhoog te klappen. Op deze manier kun je 400 liter extra laadruimte creëren. Natuurlijk zijn de rugleuningen van beide stoelen ook gemakkelijk omlaag te klappen om de laadruimte uit te breiden. De middelste stoel heeft in de rugleuning ook nog een bureaublad verstopt, zodat je je papieren altijd gemakkelijk kwijt kan en je van je bedrijfswagen een rijdend kantoor kan maken.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen