URL Koning
Image default
Vervoer en transport

De taxi naar Schiphol, soepel naar je bestemming

Heb je een reis achter de rug of juist voor de boeg? Wil je van of naar Schiphol met al het gemak? Een comfortabele taxi Schiphol biedt je de beste optie als het gaat om soepel reizen van A naar B. Bekwame en behulpzame chauffeurs leveren de beste service en brengen je met alle zorg naar je bestemming. De nette taxi’s staan op de officiële standplaatsen en brengen je ook van Schiphol naar andere vliegvelden zoals Lelystad Airport of Eindhoven Airport.

Welke voordelen heeft het reizen met de taxi?

De klantvriendelijke chauffeurs zijn zorgvuldig aangenomen en hebben ieder minimaal 10 jaar ervaring. Ze spreken Engels om de internationale reiziger van dienst te zijn. De klantenservice is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Vragen kunnen telefonisch of per e-mail worden gesteld en er wordt gestreefd om deze binnen 4 uur te beantwoorden. De auto’s worden regelmatig gecontroleerd op mogelijke defecten, zodat ze optimaal rijden en veiligheid boven alles staat. Word je opgehaald bij Schiphol? Dan neemt de chauffeur na je landing contact met je op.

Hoe kan je een taxi boeken?

Als je weet wanneer de taxi je moet brengen, kan je online de taxi boeken. Heb je last minute een taxi nodig? In het geval van spoed kan je bellen naar het telefoonnummer dat vermeld staat. Bij het boeken geef je je naam, achternaam, adres, e-mail, telefoonnummer en eventueel je vluchtnummer op. Na het afronden van de boeking ontvang je direct een bevestigingsmail. De service hanteert altijd vaste tarieven die je gemakkelijk voor de rit kunt betalen, bijvoorbeeld met iDeal, of direct na de taxirit met creditcard of contant aan de chauffeur.

Speciale wensen bij je rit naar Schiphol

De prijzen zijn bepaald afhankelijk van de rit en niet wie of wat er meegaat. Een huisdier of medepassagier meenemen zal dan ook niets extra’s kosten. Neem je je kinderen mee op reis? Kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Kinderzitjes zijn overigens niet meer verplicht in Nederlandse auto’s. Naast het brengen van mensen mag je trouwe viervoeter ook mee. Je huisdier is altijd welkom om mee te reizen, maar laat dit wel van tevoren weten en zorg voor een bankje of reistas voor het dier. Eenmaal aangekomen kan je verder met je reis of juist rust nemen als het voorbij is. Welke kant je ook op gaat, een taxi staat altijd vor je klaar!