URL Koning
Image default
Vervoer en transport

Zakelijk taxivervoer

 

Efficiënt zakelijk taxivervoer

Onder zakelijk taxivervoer bestaan er diverse mogelijkheden. Niet enkel taxiritten van en naar Schiphol. Taxi Expert rijdt voor meerdere bedrijven verschillende ritten. Inmiddels hebben wij ook in zakelijk taxivervoer veel ervaring opgedaan. Zodoende kunnen wij dit transport heel efficiënt regelen. Denk bijvoorbeeld aan congresbezoeken voor hele groepen, welke eventueel op Schiphol aankomen. Als jij speciale wensen in gedachten hebt voor jouw zakelijke vervoer, dan neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee, onder andere in welke model Schipholtaxi jij en/of jouw gasten vervoerd willen worden.

 

Telefonisch contact na landing

Onze lage Schipholtaxi prijzen zijn gebaseerd op een telefonisch contact nadat jij of je gasten geland zijn. Tijdens dit telefoontje van jouw taxichauffeur krijg je een duidelijke uitleg over waar en hoe jij de taxi gaat vinden. Tegen een kleine vergoeding kan jij ook een pick-up service met ons afspreken. Dan zal jouw bestuurder wachten bij het Meetingpoint in de Centrale Hal van Schiphol, deze hal is gemakkelijk vanuit elke aankomsthal gevonden via bordjes. De chauffeur kan in dit geval een naambordje ophouden met benodigde naam of met een logo van het bedrijf.

 

Het betalen van jouw Schipholtaxi

De prijs ligt vooraf vast, en je kan op verschillende manieren betalen. Het is mogelijk om contact te betalen, na afloop van de taxirit. Maar je kan ook per pin of creditcard afrekenen. En vind je het prettiger om vooraf de rekening te voldoen, dan mag dit natuurlijk. Bij grotere taxiritten of bij het bestellen van een taxibus vragen wij om een vooruit betaling. Dit doen we omdat deze taxi’s speciaal voor het benodigde tijdsbestek apart worden gehouden, er is namelijk veel vraag naar onze taxibussen. We zien deze boekingen als speciale reserveringen. Bij een geldige annulering zal jouw vooruitbetaling volledig worden teruggestort.

 

Een Schipholtaxi speciaal voor jou

Bij Taxi Expert heb jij jouw Schipholtaxi helemaal alleen voor jouzelf. Je hoeft jouw taxivervoer vanaf het vliegveld dus niet met anderen te delen. En een gereserveerde taxibus voor jouw groep kan zelfs voordeliger zijn dan een deeltaxi. Kies je wel voor een deeltaxi voor jouzelf, dan moet je rekening houden met gedoe. Dit kan inhouden dat je niet zelf kunt kiezen welke tijd je opgehaald wordt. Dit is afhankelijk van het aantal mensen en welke route de deeltaxi zal moeten afleggen.

Voor meer info :