URL Koning
Image default
Dieren

Een betrokken Dierenarts in de buurt van Oosterbeek

Ervaart uw huisdier bepaalde klachten en wilt u deze laten nakijken? Dan wilt u natuurlijk wel een dierenarts die betrokken is en professioneel te werk gaat. Voor een persoonlijke en betrokken dierenarts gaat u naar Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem, nabij Oosterbeek. Deze kliniek beschikt over de meest moderne apparatuur en luxe faciliteiten om uw huisdier de juiste zorg te geven. Met de persoonlijke aandacht die deze dierenarts geeft, kunt u volledig vertrouwen op een snel herstel van uw huisdier.

Getrainde en geschoolde dierenartsen

Als uw huisdier ziek is en u wilt hem of haar naar een dierenarts brengen, kan dit een spannend moment zijn. Daarom kunt u bij Huisdierenkliniek Hornstra in Arnhem vertrouwen op een betrokken en deskundige behandeling voor verschillende dieren. De dierenartsen van deze kliniek zijn goed geschoold en krijgen regelmatig lezingen, cursussen en andere trainingen op het gebied van diergeneeskunde. Hierdoor is de kennis altijd up-to-date. Ook is het mogelijk om zelf een dierenarts te kiezen bij een behandeling in deze kliniek in Arnhem, nabij Oosterbeek. Tijdens het maken van een afspraak kunt u uw voorkeur aangeven.

De specialisaties van deze kliniek

Wilt u een afspraak maken bij deze dierenarts in Arnhem, nabij Oosterbeek? Dan is het wel goed om te weten welke dieren ze kunnen behandelen. Bij Huisdierenkliniek Hornstra kunt u terecht voor de volgende dieren:

  • Honden
  • Katten
  • Konijnen
  • Cavia’s
  • Ratten
  • Fretten

Breng een bezoek aan deze dierenarts in Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbare dierenarts in de regio Oosterbeek? Neem dan contact op met Huisdierenkliniek Hornstra uit Arnhem. Deze dierenarts behandelt verschillende huisdieren en toont betrokkenheid. Om een afspraak te maken of om advies te vragen kunt u langsgaan in de kliniek of telefonisch contact met ze opnemen. Wilt u meer informatie over deze specialist? Ga dan naar hun website en ontdek alle voordelen.

https://www.dedierenarts.nl/