URL Koning
Image default
Dieren

Het rattengif kopen tegen een plaag

Werkzame rattengif kopen is niet altijd even gemakkelijk. Je moet met veel verschillende dingen rekening houden wanneer je ervoor kiest dit middel te gaan aanschaffen om de ratten die je hebt ontdekt te gaan bestrijden. Daarnaast moet je eerst goed kijken naar het soort plaag waar je mee te maken hebt. Rattenplagen zijn weer anders dan muizenplagen en andersom. Je moet ook goed kijken naar de hoeveelheid ervan. Soms is het verstandiger om direct een dienst te laten komen die het ongedierte kan bestrijden, voordat je het alleen maar erger maakt met het gif dat je neerlegt. Maar heb je te maken met een kleine plaag of een enkel rat dan is het rattengif kopen een heel verstandige optie om te stareten met het bestrijden. 

Winkel

Het rattengif kopen kan je gewoon doen in een winkel, zoals bijvoorbeeld een bouwmarkt, maar je kunt het ook gemakkelijk online bestellen. Ben je een bedrijf dat werkzaam is in de sector van de landbouw, dan kan het zijn dat je omzet helemaal misloopt doordat je te maken hebt met een plaag van ratten. Je kunt dan in aanmerking komen voor een sterker middel waar je de ratten mee kunt bestrijden. Het rattengif kopen voor particulieren is dan ook anders dan voor deze doelgroep. Maar omdat het middel erg sterk is, moet je wel kunnen aantonen dat je in deze sector werkzaam bent. 

Privé aankoop

Ben je niet in deze sector werkzaam, maar wil je wel graag de ratten bestrijden? Kijk dan onder het kopje particulieren onder de middelen die hiervoor beschikbaar zijn. Je kunt kiezen uit korrels of lokvallen als rattengif kopen. Lokdozen zijn bedoeld om het middel, zoals de korrels of het vloeistof in te doen, zodat de beesten hier op af zullen komen. Koop een grote emmer als je denkt dit veel te moeten gaan gebruiken.