URL Koning
Image default
Dieren

Een dwergkonijn is een leuk gezelschap voor iedereen

Een dwergkonijn is voor iedereen die van dieren houdt een leuk idee. Of u nu zelf graag een konijn wilt adopteren of uw kinderen al een tijd een eigen huisdier willen hebben, het diertje maakt iedereen in iedere situatie vrolijk. Deze konijnsoort is een leuke aanwinst omdat deze graag in de buurt van zijn verblijf rondloopt door de tuin. Op deze manier ervaart iedereen het dwergkonijn als een ideaal gezelschap. Het diertje kan onbezorgd op ontdekkingstocht door de tuin. Erg leuk voor de kinderen dus, wanneer ze in de tuin spelen. In het verblijf van het dwergkonijn plaatst u een voederbak, drinkwater en hooi, zodat het dier zich af en toe kan terugtrekken om te eten en te drinken. Voor de rest laat u het konijn volledig zijn gang gaan! Dierenhandel Hoogendoorn in Stolwijk biedt diverse dwergkonijnen te koop aan. Ook kunt u hier terecht voor diverse accessoires en andere benodigdheden.

Een gezonde voeding voor uw huisdier

Ieder huisdier verdient een gezonde voeding, maar het is belangrijk dat men ook echt weet hoe een bepaald huisdier goed verzorgd moet worden. Dit geldt natuurlijk ook voor het dwergkonijn. Deze konijnsoort heeft vezelrijk voedsel nodig en eet ook veel planten. Om ervoor te zorgen dat uw dwergkonijn genoeg vezels binnenkrijgt, is het belangrijk dat er voldoende hooi in het hok ligt. Daarnaast is het van belang dat u kiest voor het juiste voer. Bij Dierenhandel Hoogendoorn maken ze gebruik van een combinatie van conditiekorrel en voedingsbriketten. Terwijl de conditiekorrel de weerstand van het dier verhoogt, zijn de voedingsbriketten rijk aan vezels. Door deze ideale combinatie verkleint u de kans op aandoeningen en beleeft u nog lang plezier van uw dwergkonijn.

Kom langs voor advies

Heeft u advies nodig over de verzorging van het dwergkonijn of wilt u weten welke producten u nodig heeft voor het verblijf en de voeding? Kom dan gerust langs in de winkel van Dierenhandel Hoogendoorn in Stolwijk. Wanneer u direct producten nodig heeft, maakt u eenvoudig gebruik van de webshop.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl/