URL Koning
Image default
Aanbiedingen

Huidverbeterende behandelingen, wat doet het?

Huidverbeterende behandelingen, wat doet het?

We houden van een gezonde en mooie huid. We willen dan ook dat onze huid zo lang mogelijk in een top staat blijft. Naarmate we ouder worden, gaat de conditie van de huid een stukje achteruit. Door de huid goed te verzorgen zorgt u ervoor dat uw huid langer jeugdig en fris blijft. Ook is het een goed idee om eens in de zoveel tijd een huidverbeterende behandeling te doen. Maar wat is een huidverbeterende behandeling nu en wat doet het? In deze blog leggen wij het aan u uit.

 

Verbeteren van de huid door middel van behandelingen

Het doel van huidverbeterende behandelingen is het gezonder laten functioneren van de huid. We willen allemaal een mooie huid en om dat te bereiken moet de huid gezond zijn. Huidverbeterende behandelingen zijn gericht op het versnellen van de celdelingen. Door dit proces te versnellen wordt er sneller nieuwe opperhuid aangemaakt en ontstaat er zo een minder dikke hoornlaag. Zo heeft u ook een minder grote kans op mee-eters. Ook worden de bindweefselcellen geprikkeld, hiermee wordt de lederhuid versterkt doordat de aanmaak van collageen wordt versterkt. Dit zorgt voor een gladdere huid. Daarnaast wordt de huiddoorbloeding verbeterd waardoor er meer zuurstof en voeding naar de cellen gaan. En als laatste worden doormiddel van huidverbeterende behandelingen pigmentcellen en talgklieren onder controle gehouden. Hierdoor komen er minder oneffenheden op en wordt de huid geëgaliseerd.

Verbeteren van rimpels door middel van behandelingen

Rimpels zijn een teken van huidveroudering, dit proces is onvermijdbaar. Wel zijn er een aantal huidverbeterende behandelingen die kunnen helpen bij het verminderen van rimpels. De meest bekende oplossing is natuurlijk het injecteren van botox in de spier die zich net onder de huid bevindt. Door de botox kan de spier zich niet meer of nauwelijks krachtig samentrekken. Hierdoor worden rimpels tegengegaan of verminderd. Een natuurlijk alternatief voor huidverbetering is bijvoorbeeld Profhilo. Deze behandeling is op basis van hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een belangrijke lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de stevigheid en elasticiteit van de huid behouden wordt. Bent u geïnteresseerd in huidverbeterende behandelingen? Dan kunnen wij Marco van Coevorden aanraden.

 

https://marcovancoevorden.nl/