URL Koning
Image default
Verbouwen

Installab is specialist in het plaatsen van zonneboilers

Installab streeft naar duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven en is specialist in het plaatsen van zonneboilers in de regio Bergen op Zoom. Als u een zonneboiler laat plaatsen door de vakspecialisten van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom kunt u nagenoeg de helft besparen op het energieverbruik voor warm water. De zon is een onuitputtelijke en duurzame energiebron en zonneboilers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor gasboilers. Er komt immers geen CO2 vrij voor het verwarmen van water. Installab is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel, en specialist in het plaatsen van zonneboilers.

Mogelijk recht op subsidie als u een zonneboiler laat plaatsen door Installab 

Door stimuleringsmaatregelen van de overheid heeft u mogelijk recht op subsidie als u een zonneboiler laat plaatsen door Installab. Het is bijvoorbeeld een slimme keuze als u al zonnepanelen heeft, maar u kunt ook alleen voor de zonneboiler kiezen. Bovendien is een bouwvergunning voor het plaatsen van de zonneboiler meestal niet nodig. Een zonneboiler behaalt de beste resultaten als hij op het dak wordt geplaatst, gericht op het zuiden, zuidwesten of zuidoosten. Neem contact over de mogelijkheden op met Installab. Dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom werkt samen met erkende leveranciers van onder meer zonneboilers en garandeert dan ook kwaliteit.

Installab informeert en adviseert over zonneboilers en andere duurzame oplossingen 

Duurzame standaard- en totaalinstallateur Installab informeert en adviseert over zonneboilers en andere duurzame oplossingen. Wilt u weten of een zonneboiler laten plaatsen door het installatiebedrijf in Bergen op Zoom een rendabel alternatief is voor de gas-cv of elektrische boiler? Dan bent u welkom om contact op te nemen. De medewerkers van dit installatiebedrijf in Bergen op Zoom informeren u graag over de mogelijkheden en geven desgewenst advies. U kunt ook informatie opvragen over andere duurzame systemen voor bedrijf en woning. Installab is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van onder meer led-verlichting, zonnepanelen en -boilers, warmtepompen, laadpalen en airco-systemen.

https://installab.nl/