URL Koning
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk voor houten vloeren levert een prachtig interieur op

Steeds meer mensen laten een houten vloer in hun huis of bedrijfspand leggen. Dat is niet gek, want een parketvloer heeft een prachtige uitstraling en geeft een warme sfeer. Bovendien is het een echte eyecatcher die, zeker wanneer er maatwerk wordt toegepast, bijdraagt aan een prachtig en persoonlijk interieur. Wilt u ook graag een parketvloer laten leggen? Dan heeft u volop keus uit aanbieders. Er zijn immers veel bouwmarkten die parket aanbieden tegen lage prijzen. Wanneer u echter kwaliteit wilt, schakelt u beter een expert in. Iemand die precies weet welke vloer ideaal is voor uw pand en aansluit bij al uw wensen. Alleen een vakman kan een optimaal resultaat realiseren.

Een expert voor maatwerk en het beste interieur

Of u nu uw woonkamer, keuken, slaapkamer of ander vertrek van een houten vloer wil voorzien, u wilt een mooie vloer waar u lang van geniet. Twijfelt u welk type hout het best is? Neem dan contact op met Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes. Dit bedrijf heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het realiseren van allerlei parketvloeren in huizen en bedrijfspanden. Van kantoren en keukens, tot winkels en vakantiehuizen. Dit bedrijf voorziet elke vloer van prachtig parket. Klanten krijgen persoonlijk advies en er wordt altijd maatwerk geleverd, zodat zeker is dat de vloer en het interieur één passend geheel vormen.

Ook buitenpakket is mogelijk

Een houten vloer kan tegenwoordig niet alleen binnen, maar ook buiten gelegd worden. Door parket te plaatsen op uw veranda, balkon of terras trekt u uw woonkamers als het ware door naar buiten. Dit geeft een prachtig ruimtelijk resultaat. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur plaatst deze vloer op zo’n manier dat u geen schroeven of proppen ziet. U ziet enkel de fraaie lijnen van uw buitenparket. Door dit maatwerk geniet u ook buiten van een mooie vloer en een extra ruim interieur.

https://www.vddongen.nl