URL Koning
Image default
Auto

One way vision folie voor auto’s

One way vision folie is een raamfolie die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Zo is one way vision folie een uitstekende optie voor ondernemers die wel reclame willen maken op de ruit, maar die zelf niet het zicht naar buiten willen verliezen. One way vision folie doet precies wat de naam al aangeeft. Je kunt er maar vanaf eeen kant doorheen kijken. Deze folie wordt ook wel gaatjesfolie genoemd. De reclame wordt geprint op de folie. In deze folie zitten kleine gaatjes, waardoor je van binnen uit gewoon nog naar buiten kunt kijken. Echter, andersom (van buiten naar binnen) valt er niet meer te zien dan de reclame.

 

One way vision folie voor de auto

Veel mensen denken dat one way vision folie alleen ideaal is voor kantoren, bedrijven en particulieren die willen genieten van wat meer privacy zonder zelf het zicht naar buiten te ontnemen. Niets is minder waar. One way vision folie is namelijk ook heel goed geschikt voor gebruik op autoruiten. Het is volgens de wet niet toegestaan one way vision folie op de voor- en voorzijruiten te gebruiken, maar one way vision folie wordt wel veel gebruikt bij autobelettering voor de achterruit(en).

Waarom one way vision folie op de autoramen?

Er wordt om diverse redenen gekozen om one way vision folie te gebruiken op autoramen. Een heel goede reden kan zijn om reclame te maken. Het one way vision folie kan worden voorzien van een mooie reclame op maat. Geef het door Reclame kan iedere gewenste print aanbrengen op deze raamfolie. De reclame is van buiten goed zichtbaar, maar is van binnen bijna niet te zien. Daarnaast is one way vision folie voor bedrijfswagens ook ideaal om de eigendommen te beschermen. Zeker in werkbussen liggen vaak dure gereedschappen, en er zijn altijd wel mensen die gaan rondsnuffelen naar waardevolle zaken om te stelen. One way vision folie draagt bij aan de beveiliging. Mensen kunnen van buitenaf niet zien wat er in de auto ligt, doordat zij hiertoe door de one way vision folie worden belemmerd. In verreweg de meeste gevallen wordt er in auto’s ingebroken waar kostbare spullen in het zicht liggen. One way vision folie kan hiermee het risico op auto-inbraak verkleinen.

Interesse in one way vision folie?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met one way vision folie? Geef het door Reclame voorziet je graag van meer informatie en persoonlijk advies. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en kunnen op basis daarvan enkele voorstellen doen. Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. One way vision folie is slechts een enkele optie als je interesse hebt in raamfolie voor de (auto)ramen. Kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Voor meer info : http://www.geefhetdoorreclame.nl