URL Koning
Image default
Mode en Kleding

Ook voor casual gebruik is het leuk om sjaals te laten bedrukken

Wilt u sjaals laten bedrukken die iets minder opzichtig zijn en dus ook dagelijks gedragen kunnen worden als het koud is? Dat is mogelijk bij De Breigigant! Natuurlijk wilt u de mogelijkheid bieden aan supporters of ambassadeurs om uw merk of vereniging uit te dragen. De supporterssjaals zijn echter vaak heel opvallend en niet geschikt als dagelijkse kledij. Daarom is het mogelijk om casual sjaals te laten bedrukken, waarbij bijvoorbeeld het logo kleiner afgebeeld is. Of ontwerp een sjaal waarin de bedrijfs- of verenigingskleuren de hoofdrol spelen. Wat de wensen ook zijn, bij De Breigigant is het allemaal mogelijk.

Kies uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen bij deze specialist

Het produceren en ontwerpen van een design of sample is bij De Breigigant altijd gratis. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de sjaals die u laat bedrukken er altijd zo uit zullen zien als u voor ogen heeft. Indien u dit wenst, is het mogelijk om de sjaals aan beide zijden af te werken met zachte franjes. U heeft de mogelijkheid om deze in drie verschillende kleuren te laten aanzetten. Wist u trouwens dat het bij De Breigigant mogelijk is om casual sjaals te ontwerpen met verschillende bedrukkingen aan de voor- en achterzijde? Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een nevenvereniging heeft en het broederschap tussen beide clubs wilt benadrukken.

Laat uw bestelling franco leveren binnen de Benelux

Heeft u een bestelling geplaatst om sjaals door De Breigigant te laten bedrukken? Dan worden deze altijd franco bij u thuis of op een andere locatie afgeleverd binnen de Benelux. Naar andere Europese landen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Heeft u wat hulp nodig bij het ontwerpen of laten bedrukken van de sjaals? De klantenservice van De Breigigant is 24/7 bereikbaar. Deze specialisten staan te allen tijde voor u klaar om hulp te bieden of een scherpe offerte te maken. Neem contact op en bestel uw nieuwe supportersartikelen!

https://www.breigigant.com/