URL Koning
Image default
Verbouwen

Waarom een bouwtechnisch onderzoek verstandig is

Een bouwtechnisch onderzoek is een uitgebreid onderzoek waarbij vele elementen van een pand worden geïnspecteerd. Een bouwkundig ingenieur bekijkt in welke staat alle elementen verkeren. Denk hierbij aan de fundering, de riolering, de muren, het metselwerk en de elektrische installaties. Bij een bouwtechnisch onderzoek wordt een kostenraming gegeven. Hier leest u in terug welke noodzakelijke directe kosten er zijn en welke verbeterpunten er zijn op de lange termijn. Aan de hand van een bouwtechnisch onderzoek kunt u dus inschatten of de vraagprijs van een pand reëel is. Bouw Techno Keuring in Hellevoetsluis, nabij Rotterdam, is een specialist in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring.

Een snelle uitvoering van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een bouwtechnische keuring laat uitvoeren in de omgeving van Rotterdam door Bouw Techno Keurig uit Hellevoetsluis, bent u verzekerd van snelheid, goede kwaliteit en lage kosten. Deze specialist verzorgt een bouwtechnische keuring in de buurt van Rotterdam namelijk al binnen drie tot vijf werkdagen. Daarnaast kunt u zelf nog kiezen voor een spoedkeuring tegen een kleine toeslag. Bij een spoedverzoek wordt de bouwtechnische keuring gegarandeerd binnen drie werkdagen uitgevoerd. Daarbij voldoet een onafhankelijke keuring van deze bouwkundige specialist aan alle NHG normen. Hierdoor kunt u de resultaten, die u eenvoudig terugleest in een uitgebreid digitaal rapport, gebruiken tijdens de onderhandelingen over de vraagprijs van een pand.

Vraag een keuring aan

Wilt u een bouwkundige keuring voor uw eigen appartement laten uitvoeren? Of wilt u een keuring voor een nieuwbouw woning aanvragen? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf en plan een afspraak in voor een bouwkundig onderzoek. Ook wanneer u eerst meer informatie over de keuring wenst of over de kosten hiervan, staan deze specialisten u graag telefonisch te woord. Door de jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen, ontvangt u bij dit bedrijf gegarandeerd de hoogste kwaliteit.