URL Koning
Image default
Vakantie

5 redenen waarom je volgende reisbestemming Fuerteventura moet zijn

Fuerteventura is een groot Spaans eiland, gelegen in de Atlantische Oceaan. Eén van de mooiste reisbestemmingen die elk jaar door vele toeristen wordt bezocht. De schitterende stranden en de aangename omgeving zorgen ervoor dat je zal willen terugkomen.

Als je plezier wil hebben in Fuerteventura, moet je een huurauto boeken.  Autoverhuurdiensten zullen je huurauto’s aanbieden zodat je gemakkelijk kan reizen.

Als je de beste autoverhuurdienst wil hebben, moet je de verschillende autoverhuurdiensten met elkaar vergelijken. U vindt de beste prijzen voor autohuur op de luchthaven van Fuerteventura: https://www.autospanje.nl/nl-luchthaven-fuerteventura/. Door dit te doen, zal je kunnen genieten van een goede auto en metgezel tijdens je reis.

Waarom Fuerteventura je volgende vakantiebestemming moet zijn?

Hieronder staan enkele van de leuke dingen die je hier kan doen.

Een Nationaal Park bezoeken kan een goede keuze zijn:

Corralejo is het meest karakteristieke park van Fuerteventura. Je moet het zeker bezoeken. Het ligt aan de noordkant van het eiland en is heel gemakkelijk te vinden.

Je kan er verschillende soorten vogels zien, met name Hubara’s; de meeste hebben van deze plek hun permanente woonplaats gemaakt. Het zuivere witte zand en kristalhelder water maakt het de beste plaats om te bezoeken in Fuerteventura. Meestal waait er een sterke wind. Je mag deze plek niet missen als je Fuerteventura echt wilt verkennen.

MORRO JABLE

Als je je ‘ s avonds verveelt en je bent op zoek naar wat vermaak. Dan moet je in deze stad zijn. Het is één van de populairste steden van Fuerteventura en staat bekend om zijn nachtleven.

De meeste toeristen voelen zich aangetrokken tot deze plaats. Er zijn verschillende stranden en je kan er ook een rustige wandeling langs de kust maken. De nacht van de vulkanen, een zeer populair evenement in Morro Jable, wordt gevierd op de laatste vrijdag van september.

Villa Winter, een mysterieuze plek om te bezoeken

Deze plaats bevindt zich op het strand van Cofete. Het is één van de vreemdste en geheimzinnigste plaatsen van heel Fuerteventura.

  • De meeste mensen geloven dat deze plek tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werd gebruikt als ontmoetingspunt.
  • Anderen zeggen dat deze villa door Gustav Winter werd gekocht toen hij met pensioen ging.
  • Hij was een Duitse ingenieur bekend om zijn rijkdom.

Hij maakte van deze plek een toeristische trekpleister voor Duitsers om de Duitse cultuur te promoten.

FUSTE CASTLE IN CALETA DE FUSTE De beste toeristische locatie

Deze plaats wordt door de plaatselijke bevolking aanbevolen aan alle toeristen. Als je van historische gebouwen en monumenten houdt, is dit een plek voor jou.

Gebouwd in de 18e eeuw en ook wel de verdedigingstoren genoemd. Het werd gebruikt als verdediging tegen de Fransen en Berbers. Het is de eerste plaats die de meeste toeristen bezoeken omdat het slechts 5 minuten van de luchthaven is. De toren heeft twee verdiepingen en een cirkelvormig vloerpatroon.

Betancuria de oudste stad

Het is één van de oudste plaatsen op het eiland en was ooit de hoofdstad van het eiland. Het is nu het dunst bevolkte gebied op het eiland. Dit maakt het de beste plek voor meditatie. Het heeft veel groen en mooie natuurlijke plekken. De kerk van Santa Maria is één van de oudste kerken van het eiland. En er is ook een archeologisch museum dat de moeite waard is.

Fuerteventura is een heel mooi eiland, gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan. Het heeft vele mooie locaties die je kan bezoeken. Maak er je volgende vakantiebestemming van. Je zal er de beste tijd van je leven hebben.

https://www.autospanje.nl