URL Koning
Image default
Vakantie

Een mooie en luxe motorvakantie uitstippelen

Een goedkope motorvakantie is een ideale manier om op reis te gaan en lekker te gaan uitwaaien. Ontdek de mooiste plekken en kom op plaatsen waar je normaal niet zo snel zal komen en geniet van al het moois dat de wereld je te bieden heeft. Een motorvakantie is uiteraard niet voorn iedereen weggelegd en sommige mensen hebben helemaal geen zin om op een motor te stappen en vertrekken liever per vliegtuig aar een verre bestemming om daar een paar weken in de zon op het strand te vertoeven. Maar wanneer je in het bezit bent van een motor en motor rijden ook echt een hobby van je is, dan kan een motorvakantie ideaal voor je zijn. 

Vrijheid

Een motorvakantie is zo fijn omdat het je veel vrijheid geeft. Je zit namelijk zelf op je voertuig en kunt zelf bepalen waar je naar toe gaat rijden. Je kan ervoor kiezen om de reis van tevoren al helemaal te plannen of dat je het wel ziet onderweg. Een motorvakantie in Europa wordt vaak gekozen, omdat dit gemakkelijk vanuit Nederland te bereiken is. Er zijn veel motor routes uitgestippeld, maar daar kan je uiteraard ook weer van afwijken, wanneer je een andere plaats ziet die je graag zou willen zien. Vertrek en ga via Duitsland bijvoorbeeld door de Oostenrijkse bergen en zo door naar het prachtige Italië waar je tussen de wijngaarden je weg weet te banen. 

Minder bagage

Als je kiest om op motorvakantie te gaan, moet je rekening houden met een aantal dingen. Je kunt natuurlijk minder bagage meenemen dan wanneer je per vliegtuig of met de auto gaat. Simpelweg omdat je de ruimte niet hebt op je motor en dit is ook een stuk onhandiger dan wanneer je met de auto gaat. Pak daarom wat minder in en alleen hetgeen dat hoog noodzakelijk is.