URL Koning
Image default
Vakantie

Ontdek Indonesië tijdens een onvergetelijke rondreis door Bali en Java

Is het uw droom al de culturele en historische schatten van Indonesië te verkennen, uzelf wegwijs te maken in prachtige natuurgebieden en de Indonesische keuken van dichtbij te ontdekken? Tijdens een luxe rondreis door Bali en Java heeft u de mogelijkheid om uzelf compleet onder te dompelen in al het pracht en praal wat Indonesië u te bieden heeft. Bent u schaars in tijd? Of heeft u simpelweg de middelen niet om uw toekomstige reis van A tot Z uit te stippelen? Dan kan het inschakelen van een betrouwbare partner, zoals Original Asia, uitweg bieden.

Een exclusieve rondreis door Indonesische gebieden

Original Asia is een gerenommeerde reisorganisatie met een specialisme in het organiseren van exclusieve (rond)reizen door Azië. Heeft u interesse in een rondreis door Bali en Java? Dan helpen de reisplanners u graag verder. Tijdens een reis van 18 dagen leert u Indonesië van top tot teen kennen. U bezoekt de mooiste tempels, indrukwekkende vulkanen en uitgestrekte rijstvelden en natuurlijk kunt u daarna in alle rust ontspanning opzoeken op de prachtige witte stranden. ’s Avonds overnacht u in ultiem comfort in een mooi hotel, waarna u ’s ochtends weer uitgerust wakker wordt, klaar voor uw volgende avontuur.

Een luxe vakantie met het gehele gezin

Heeft u kinderen en wilt u een rondreis door Sri Lanka maken met het hele gezin? Kies dan voor een georganiseerde rondreis met uw kinderen van Sri Lanka naar de Malediven, volledig uitgestippeld door de professionals van Original Asia. Tijdens de reis bezoekt u welbekende bezienswaardigheden, verblijft u in luxe familiekamers en ontdek u de rijke natuur van de omgeving. Er is geen twijfel over mogelijk dat zowel u als uw hele gezin op en top geniet.

Vraag direct een offerte op

Of u nu droomt van een rondreis door Bali en Java of uw voorkeur uitgaat naar een rondreis door Sri Lanka en de Malediven met uw kinderen: Original Asia helpt u bij het organiseren van uw ideale vakantie. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op en geniet binnenkort van een gepersonaliseerde vakantie!