URL Koning
Image default
Winkelen

Alles wat je moet weten over hairextension

Er zijn steeds meer mensen die interesse tonen in hairextension. Bij deze techniek krijg je halfeigen of synthetische haar toegevoegd, waarmee je je eigen kapsel letterlijk een boost kunt geven. In dit blogartikel delen we graag meer informatie over hairextension.

Wat is hairextension precies?

Hair extension is een middel dat betekent dat je echte of kunstmatige haren aan het eigen haar toevoegt. De hairextensions worden bevestigd met de zogenaamde clips, plukjes of lijm. Om een mooi eindresultaat te behalen, is het belangrijk dat je kiest voor een salon met ervaring in hairextension. Zij weten precies welke techniek bij jouw haar past. Bij deze techniek kun je ook kiezen uit verschillende soorten haar, zoals Brazilian Hair, Indian Hair en mongolian Hair.

Waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een hairextension, zoals kleur, dikte, lengte en het materiaal. Daarnaast is het belangrijk dat je het juiste moment kiest om hairextensions aan te laten brengen. Dit hangt vooral af van je haarstructuur. Probeer bovendien steeds een natuurlijke look te behouden, door bijvoorbeeld bij elke clip een kleine slag in het haar te maken.

Soorten hairextension

Er zijn verschillende technieken waarmee hairextension aangebracht kan worden. Bij de klassieke techniek worden er plukjes met metalen clips aan het eigen haar gebonden. Declipsen maken het ook mogelijk om de hairextensions toch op een natuurlijke manier aan te brengen. Bovendien blijven de clips langer vastzitten, waarmee je kunt genieten van langer plezier. De zogenaamde keratine-techniek gaat nog een stap verder. Hierbij worden extra voorzorgen genomen, waardoor je haar veel langer gedragen kan gaan worden. Met keratine-techniek kunnen de beste resultaten worden gehaald, waardoor de haren mooi aansluiten en het een natuurlijke look krijgt.

Voordelen van hairextension

Hairextension kan verschillende voordelen bieden. Allereerst kun je prettig het haarverlies oplossen, maar daarnaast is het ook mogelijk om verschillende stijlen te creëren door te experimenteren met kleuren, lengtes en texturen. Ook kun je hairextension gebruiken om je kapsel tijdelijk te veranderen, waardoor je kunt genieten van een mooi resultaat. Al met al biedt hairextension veel voordelen.

Conclusie

Hairextension is een techniek waarmee je een kapselletterlijk een boost kunt geven. Er zijn steeds meer mensen die interesse tonen in deze techniek, omdat die veel voordelen biedt. Als je geïnteresseerd bent in hairextension, bekijk dan zeker de informatie over hairextension.