URL Koning
Image default
Winkelen

De beste restaurants in Ronse

Ronse is een charmante stad in België met tal van restaurants die de wensen en behoeften van toeristen en bewoners kunnen eten. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire restaurants in Ronse.

Restaurant Resto

Resto is een van de meest gerespecteerde restaurants in Ronse. Het restaurant serveert moderne Belgische gerechten met een internationale twist. Hoewel de meeste gerechten seizoensgebonden zijn, kun je er altijd genieten van een vers assortiment aan lekkernijen. Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer, waardoor je je er comfortabel en welkom voelt.

Restaurant Last Order

Last Order is een trendy restaurant gelegen in het hart van Ronse. De open keuken en de gezellige bar nodigen uit tot een ontspannen maaltijd. De chef-kok bereidt heerlijk gerechten met veel lokale ingrediënten. Last Order serveert een aantal lekkernijen die innovatief zijn en gericht zijn op ingrediënten die het meest in seizoen zijn.

Restaurant De Kantiene

De Kantiene is een eigentijds restaurant waar lokale traditie een belangrijke rol speelt. Het is gehuisvest in een oude, typische Belgische stadswoning waar een aardig en jong personeel je verwelkomt. De Kantiene combineert lokale, regionale en seizoensgebonden ingrediënten en serveert alleen de meest smakelijke gerechtjes.

Restaurant LaLune

LaLune is een prachtig en instagrecht restaurant in het centrum van Ronse. Het restaurant is gespecialiseerd in lokale en seizoensgebonden Franse keuken. Vanaf de tweede verdieping heeft u een geweldig uitzicht op de oude stad en de vele monumenten die de stad rijk is. LaLune biedt een vriendelijke sfeer en biedt een menu aan dat je altijd verrast.

Restaurant La Bergerie

La Bergerie is een charmant restaurant gelegen in de beschermde omgeving van het natuurgebied Ronse. In de rustige omgeving kun je genieten van een unieke culinaire ervaring. Het restaurant serveert een ruim assortiment aan authentieke Belgische gerechten, heerlijke desserts en een uitgebreide selectie aan wijnen.

Restaurant Le Petit Coin

Le Petit Coin is een kleine maar verfijnde restaurant in het hart van Ronse. Het restaurant is gespecialiseerd in moderne Belgische keuken en serveert hoogwaardige gerechten met lokale ingrediënten. Door de kleine maar huiselijke sfeer kun je hier ontspannen genieten van hoge kwaliteit.

Conclusie

Ronse heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants voor een culinaire ervaring. Of je op zoek bent naar een zachte omgeving of een culinaire uitdaging, in Ronse kun je alles vinden. Als je meer wilt weten over de beste restaurants in Ronse dan kan je altijd via deze restaurants in Ronse link naar onze website.