URL Koning
Image default
Groothandel

Dit moet je weten als je vuurwerk gaat bestellen in Krimpen aan den IJssel

Wanneer de jaarwisseling nadert, zijn er veel mensen die vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel. Vuurwerk brengt een feestelijke stemming met zich mee, jong en oud kan ervan genieten en het is een magisch aanzicht: al die mooie bewegende lichten in het donker van de nacht. Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam, dan is het belangrijk om de veiligheid van zowel jezelf als de rest in de gaten houdt.

Altijd legaal vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel

Helaas zijn er nog steeds mensen die illegaal vuurwerk bestellen. Ga jij vuurwerk bestellen in Rotterdam? Haal dan altijd legaal vuurwerk bij Grootvuurwerk, dit is vuurwerk uit categorie 1 en 2. Vuurwerk dat binnen deze categorie valt, is goedgekeurd door de overheid voor particulier gebruik. Illegaal vuurwerk is niet voor niets illegaal. Het is namelijk gevaarlijk wanneer hier niet op professionele manier mee om wordt gegaan. Vuurwerk bestellen in Rotterdam doe je dus weloverwogen.

Houd altijd toezicht

Laat altijd een volwassene toezicht houden op vuurwerk, vooral met sterretjes en ander vuurwerk dat op het eerste oog onschuldig lijkt. Kinderen zijn niet goed in het overzien van de gevolgen, iets wat er mooi uitziet willen kinderen vaak aanraken. Geef je kinderen dus een duidelijke instructie voor je hen een sterretje of iets dergelijks geeft, en blijf er altijd bij in de buurt. Zorg er ook voor dat je altijd een brandblusser of emmer water in de buurt hebt staan.

Vuurwerk bestellen in Rotterdam: steek het correct af

Wanneer je vuurwerk gaat bestellen in Krimpen aan den IJssel, hou dan rekening met een aantal veiligheidsoverwegingen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je meteen na het afsteken van vuurwerk jezelf naar een veilige afstand verplaatst. Richt vuurwerk daarnaast nooit op iemand anders, ook niet voor de lol en steek vuurwerk nooit af in een zak of in metalen of glazen containers. Dit kan flink misgaan. En als het vuurwerk niet volledig is afgegaan, laat dit dan zo en probeer het nooit opnieuw aan te steken of op te pakken.