URL Koning
Image default
Groothandel

Snijd isolatieplaten op maat met een polystyreensnijder

Heb je een klus of project waarbij je isolatieplaten op maat moet snijden? Dan biedt een polystyreensnijder uitkomst. Met deze snijder kun je diverse materialen in een handomdraai op maat snijden. Denk daarbij uiteraard aan polystyreen, maar zeker ook aan tempex en schuimplaten. De polystyreensnijder snijdt met behulp van gloeidraad gemakkelijk door deze materialen heen. Wil je graag dit handige gereedschap bestellen? Dan doe je dit het best bij AfbouwOnline. Deze webshop biedt keuze uit een ruim assortiment, waardoor je alles voor je klus op één plek kunt bestellen. Daarnaast profiteer je van gratis verzending bij besteding vanaf € 100,- en wordt alles snel geleverd. Als je op een werkdag bestelt, worden de producten vaak dezelfde dag of de volgende werkdag al verzonden.

Gebruik afdekplastic om meubels, vloeren en wanden te beschermen

Waarschijnlijk heb je meer dan alleen een polystyreensnijder nodig voor je klus. De kans is groot dat je bijvoorbeeld ook afdekplastic nodig hebt om meubels, vloeren en wanden mee te beschermen. Zo voorkom je niet alleen beschadigingen, maar voorkom je ook dat overal een laag stof van de werkzaamheden op komt. Dit stof wordt opgevangen door het plastic en wanneer je het afdekplastic zorgvuldig opvouwt na je klus, neem je het meeste stof meteen mee. Zo ben je minder tijd kwijt aan het schoonmaken na een klus en lever je alles eenvoudig netjes af bij je opdrachtgever.

Bestel al je benodigdheden op één plek

Zowel de polystyreensnijder als afdekplastic bestel je in een handomdraai bij AfbouwOnline. De webshop is ingedeeld in overzichtelijke categorieën, waardoor je eenvoudig vindt waar je naar op zoek bent. Ook is er een handige zoekfunctie die je zoektocht nog gemakkelijker maakt. Twijfel je welk product het best geschikt is voor jouw klus of heb je advies nodig over een bepaald type gereedschap? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van deze webshop. Zij vertellen je graag meer over de producten en beantwoorden al je vragen.