URL Koning
Image default
Groothandel

Uw product is gereed, nu de opvallende en stijlvolle PET-fles nog

Een mooie PET-fles is het visitekaartje voor uw product. Als u werkt in de cosmetische, chemische of farmaceutische industrie, dan moeten uw producten professioneel en ook conform de regels van de pharmacopoeia verkocht worden. Ook als u werkt in de huishoudelijke- of voedingsbranche, is de verpakking van uw product bijzonder belangrijk. Deze moet uw product beschermen, moet de interesse trekken en moet opvallen in het schap. Het uiteindelijke doel van de PET-fles is dat uw product gepakt en verkocht wordt. PET Power begrijpt als geen ander hoe belangrijk een mooie verpakking is. Zij verkopen dan ook honderden standaardflessen waar u ongetwijfeld de PET-fles voor u tussen vindt.

Specialisten voor de farmaceutische industrie

Een mooie PET-fles kan producten uit verscheidene industrieën bevatten. Deze fabrikant biedt dan ook 700 standaardmodellen aan waar u uit kunt kiezen. Ze hebben een pharma bottle-lijn, specifiek voor de farmaceutische industrie. Daar vindt u 15 families, zoals de Sirop-, Veral- en media-fles, om uit te kiezen. Farmaceutische flessen en potten moeten aan bepaalde steriliteitseisen voldoen. Deze specialist kan er zorg voor dragen dat uw PET-fles met een steriliteitsniveau dat voldoet aan de regels van de pharmacopoeia wordt geleverd. Dat kunnen ze beloven omdat de media-fles en andere farmaceutische flessen in een class C-productieruimte worden geproduceerd.

Gebruik de configurator

De beste manier om de juiste PET-fles of media-fles voor u te vinden is door de PET Power configurator te gebruiken. U geeft zelf al uw wensen aan en de configurator vertelt u welke kunststof verpakkingen daar het beste bij passen. Zit hier niet tussen wat u voor ogen heeft, dan kunt u ook maatwerk bestellen. Deze specialist regelt alles voor u, verpakking, sluiting, etiket en levering. U kunt uw schitterend vormgegeven producten vol trots en overtuiging pitchen, verkopen aan geïnteresseerde partijen en zo knallend van start gaan met de verkoop van uw producten.