URL Koning
Image default
Groothandel

Uw product is gereed, nu de opvallende en stijlvolle PET-fles nog

Een mooie PET-fles is het visitekaartje voor uw product. Als u werkt in de cosmetische, chemische of farmaceutische industrie, dan moeten uw producten professioneel en ook conform de regels van de pharmacopoeia verkocht worden. Ook als u werkt in de huishoudelijke- of voedingsbranche, is de verpakking van uw product bijzonder belangrijk. Deze moet uw product beschermen, moet de interesse trekken en moet opvallen in het schap. Het uiteindelijke doel van de PET-fles is dat uw product gepakt en verkocht wordt. PET Power begrijpt als geen ander hoe belangrijk een mooie verpakking is. Zij verkopen dan ook honderden standaardflessen waar u ongetwijfeld de PET-fles voor u tussen vindt.

Specialisten voor de farmaceutische industrie

Een mooie PET-fles kan producten uit verscheidene industrieën bevatten. Deze fabrikant biedt dan ook 700 standaardmodellen aan waar u uit kunt kiezen. Ze hebben een pharma bottle-lijn, specifiek voor de farmaceutische industrie. Daar vindt u 15 families, zoals de Sirop-, Veral- en media-fles, om uit te kiezen. Farmaceutische flessen en potten moeten aan bepaalde steriliteitseisen voldoen. Deze specialist kan er zorg voor dragen dat uw PET-fles met een steriliteitsniveau dat voldoet aan de regels van de pharmacopoeia wordt geleverd. Dat kunnen ze beloven omdat de media-fles en andere farmaceutische flessen in een class C-productieruimte worden geproduceerd.

Gebruik de configurator

De beste manier om de juiste PET-fles of media-fles voor u te vinden is door de PET Power configurator te gebruiken. U geeft zelf al uw wensen aan en de configurator vertelt u welke kunststof verpakkingen daar het beste bij passen. Zit hier niet tussen wat u voor ogen heeft, dan kunt u ook maatwerk bestellen. Deze specialist regelt alles voor u, verpakking, sluiting, etiket en levering. U kunt uw schitterend vormgegeven producten vol trots en overtuiging pitchen, verkopen aan geïnteresseerde partijen en zo knallend van start gaan met de verkoop van uw producten.

Gerelateerde artikelen

Een webshop met een uitgebreid assortiment Philips stofzuigeronderdelen

Mixers in diverse varianten als aanvulling op uw horeca apparatuur

Garagezeep, waar gebruikt u dat eigenlijk voor?