URL Koning
Image default
Groothandel

Mixers in diverse varianten als aanvulling op uw horeca apparatuur

Onder de horeca apparatuur voor uw professionele keuken vindt u op de website van Horeca Megastore een uitgebreid aanbod mixers. Echter is een mixer een type horeca apparatuur waarin vele varianten bestaan. Net als dat u binnen de categorie horeca meubilair geen stoelen zou kunnen uitkiezen die binnen elke gelegenheid passen, kan ook niet één en dezelfde mixer voor alle voedingsmiddelen gebruikt worden. De professionals van Horeca Megastore staan u op elk gebied bij met hun advies; of dit nu horeca meubilair betreft dat perfect is voor uw interieurproject of de kleinste benodigdheden. Hier leest u wat basisinformatie betreffende mixers.

Uitgebreid aanbod mixers bij Horeca Megastore

Behalve wat betreft horeca meubilair heeft groothandel Horeca Megastore ook een uitgebreid aanbod horeca apparatuur. Mixers zijn één van de productgroepen die in veel subcategorieën kunnen worden opgesplitst. Zo bestaan er handmixers, staafmixers, blenders, slowjuicers, mixers speciaals voor drankjes en milkshakes en tot slot keukenmachines, ook wel food processors genoemd. Mixers betreft dus slechts een verzamelnaam. De aanschaf van dergelijke horeca apparatuur vereist daardoor een zorgvuldige overweging: welke gerechten, drankjes en versnaperingen biedt u uw gasten aan en wat is daarvoor nodig?

De belangrijkste varianten op een rijtje

Een handmixer gebruikt u vooral voor het vervaardigen van beslag voor taart, cake en dergelijke. Ook kunt u de handmixer inzetten om eiwit en slagroom te kloppen. Werkt u in uw keuken vaak met grote hoeveelheden? Dan is een staande mixer een aanrader. Een staafmixer op zijn beurt bevat mesjes en kan daardoor behalve mengen ook pureren en hakken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan soepen en sauzen. Een blender kunt u voor veel voedingsmiddelen inzetten. U gebruikt hem bij het maken van soepen, sauzen, smoothies, cocktails en nog meer.

Uw benodigdheden binnen afzienbare tijd in huis

Bij Horeca Megastore, dé specialist in horeca apparatuur en horeca meubilair, heeft u uw benodigdheden altijd snel in huis. Voor de aanschaf van een mixer is dat niet anders. Op de website van de groothandel leest u alle details over de specifieke producten, de geldende garantietermijn en de levertijd. In de meeste gevallen heeft u uw mixer binnen enkele werkdagen in huis en kunt u deze binnen de kortste keren in uw keuken toepassen.