URL Koning
Image default
Verbouwen

Een dakkapel kopen voor extra ruimte en licht

Het creëren van extra lichtinval en ruimte in uw woning doet u eenvoudig door een dakkapel te kopen van BASkapel. Zij bieden de beste oplossing op het gebied van dakkapellen. Een BASkapel oogt namelijk beter in vergelijking met andere dakkapellen, aangezien de vorm van het dak hiermee optisch gewaarborgd blijft. Bovendien creëert u extra ruimte, zonder verlies van licht en maakt u geen kosten voor een vergunning. Sterker nog, u zult zelfs besparen op kosten, aangezien een BASkapel een hoge isolatiewaarde heeft.

Upgrade uw woning

De VELUX BASkapel is het perfecte alternatief voor de traditionele dakkapel. Alle oplossingen van dit bedrijf zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas. Mocht u graag anders glas willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld uit veiligheidsglas of zelfreinigende opties. Laat uw BASkapel geheel op maat maken en u behaalt in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst als met een traditionele dakkapel. De VELUX dakramen in de BASkapel heeft een schuine ligging waardoor de lichtinval zeer groot is.

Een vergunning is niet nodig

Voor de aanleg van een dakterras of het plaatsen van een BASkapel gaat u vergunningsvrij te werk. In de meeste gevallen is een vergunning namelijk niet nodig! Doordat u deze niet hoeft aan te vragen bespaart u veel geld en tijd. Een dakkapel kopen bij dit bedrijf betekent bovendien dat u deze tegen een scherpe prijs kunt laten monteren. De dakkapel kan in veel maten worden gemonteerd omdat deze op maat wordt gemaakt.

Bestel uw eigen dakkapel

Het kopen van een dakkapel van dit bedrijf doet u bij verschillende dealers door heel Nederland. Hierdoor is er nagenoeg altijd wel een vestiging bij u in de buurt! Kijk eens rond en ontdek de verschillende maatvoeringen die beschikbaar zijn. In de showroom ervaart u alle voordelen van het kopen van een dakkapel. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Bekijk eerdere opdrachten op de website om een duidelijk beeld te krijgen van de uitvoering en ontdek de mogelijkheden met een VELUX BASkapel.

https://www.baskapel.nl/