URL Koning
Image default
Verbouwen

Waarvoor gebruikt u stabilisatiezand?

Stabilisatiezand wordt voornamelijk gebruikt om bestratingen te verstevigen. Met stabilisatiezand maakt u de ondergrond stabieler en verkleint u de kans op verzakkingen. Vooral bij straatwerk dat veel belast wordt, is het aan te raden stabilisatiezand toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw oprit. Hier rijdt u vaak overheen met een zware auto, wat een behoorlijke belasting met zich meebrengt. Door stabilisatiezand aan te brengen op uw oprit voordat u gaat straten, zorgt u ervoor dat uw oprit stabieler blijft liggen en niet gaat verschuiven. Uw oprit blijft er op deze manier netjes uitzien. Maar natuurlijk is stabilisatiezand niet alleen voor opritten geschikt. Het wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt bij terrassen.

Kies voor de juiste samenstelling

Wanneer u stabilisatiezand wilt gebruiken, is het belangrijk dat u hierbij de juiste samenstelling kiest. Het is echter erg lastig om de juiste samenstelling en hoeveelheid zelf te bepalen. Daarom kunt u hierbij het beste om professioneel advies vragen bij bijvoorbeeld Multi Mortel Brabant. Via een computer berekenen zij uiterst nauwkeurig uit welke hoeveelheid en welke samenstelling u voor uw project nodig heeft. Vervolgens mixen zij de juiste hoeveelheid zand met cement voor u, zodat u het perfecte stabilisatiezand heeft voor uw project.

Laat het stabilisatiezand bij u thuis bezorgen

Bij Multi Mortel Brabant kunt u er zelf voor kiezen of u uw stabilisatiezand gaat ophalen of dat u het thuis laat bezorgen. Dit bedrijf is gevestigd in Odiliapeel, vlak bij Den Bosch, en is dagelijks geopend van 06.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u op een ander moment uw bestelling afhalen? Dan kan dit op afspraak. Op zondag is Multi Mortel Brabant standaard gesloten. Wilt u graag als zakelijke klant een bestelling doen? Ook dat is mogelijk. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw? Dan kan uw bestelling ook op de betreffende bouwlocatie worden afgeleverd.

https://www.multimortelbrabant.nl/