URL Koning
Image default
Verbouwen

Geluidsisolatie én een fraaie uitstraling dankzij dit type plafond

Wilt u geluidsisolatie in uw plafond verwerken? Dat hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Dankzij de services van Hollandplafond heeft u in een mum van tijd een plafond van hoge kwaliteit dat ook nog eens een mooie uitstraling heeft. Dit bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het zogenaamde akoestisch spanplafond. In dit plafond is geluidsisolatie verwerkt door middel van een absorberende laag die het geluid van boven en van onder opneemt. Hierdoor is een galm van één van de verdiepingen nauwelijks meer te horen en wordt de geluidsgevoeligheid van een relatief oud plafond weggenomen. Een plafond met geluidsisolatie, oftewel een akoestisch spanplafond, is dus ideaal wanneer u in een oud pand woont en/of werkt. De specialisten van Hollandplafond leggen u graag meer uit over de voordelen en geven u deskundig advies.

Waarom kiezen voor geluidsisolatie in het plafond?

Een slechte akoestiek in de ruimte zorgt voor geluidsoverlast, wat een negatieve invloed heeft op het woon- en werkcomfort. Denkt u bijvoorbeeld aan een kantoor in een relatief oud pand waar tegelijkertijd wordt gewerkt en vergaderd. Of aan een woning waar de kinderen zich volledig uitleven op de tweede verdieping, terwijl moeder en vader ‘rustig’ een boek aan het lezen zijn. In vele situaties is geluidsisolatie in een plafond, en in het bijzonder een akoestisch spanplafond, een goed idee om iedereen tevreden te stellen.

Ontdek de vele voordelen van een akoestisch spanplafond

Een ideale geluidsisolatie is lang niet het enige voordeel van dit type plafond. Zo is het ook toepasbaar in verschillende materialen en kleuren en biedt het extra bescherming tegen waterschade. Bovendien is het stofdicht en antistatisch en gemakkelijk schoon te maken. En niet onbelangrijk: dit type plafond met geluidsisolatie is snel geïnstalleerd. Zeker door de specialisten van Hollandplafond die ruime ervaring hebben opgebouwd met dit product. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek en ontdek de vele voordelen!

https://hollandplafond.nl/