URL Koning
Image default
Verbouwen

Portugese tegels

Wil jij je huis en met name je vloer een upgrade geven? Portugese tegels zijn dan de oplossing, deze designtegels fleuren jouw vloer en dus interieur op. De Portugese tegels zijn er in vele varianten en zijn bekend over de gehele wereld. Velen weten niet dat deze natuurtegels voortkomen uit Spanje, Italië en -uiteraard- Portugal. Wat ook logisch is, aangezien je bij Portugese tegels alleen denkt aan Portugal.

Patchwork tegels

De tegels uit de drie landen worden ook gezien als patchwork tegels. Patchwork staat voor:

  • Duurzaame tegels;
  • Aangenaam aanvoelende tegels;
  • Eenvoudig schoon te maken tegels;
  • Enorm slijtvaste tegels.

Daarnaast zijn de patchwork tegels enorm verschillend qua kleur en qua decoratie is het ook enorm verscheiden. Ideale tegels ook voor huisdieren en door de goede warmtegeleiding zijn het ook top tegels voor vloerverwarming. Een echte eyecatcher en tevens een tegel met vele voordelen!

Wat zijn Portugese tegels?

Het zijn decoratieve vloertegels, die een keramische variant zijn op handgemaakte cementtegels. De uitstraling van deze bijzondere, natuurlijke tegel is warm en uniek. De tegels zijn gemaakt van water, marmerpoeder en organische kleurpigmenten, puur natuur dus. Als je, naast stijlvolle tegels, ook duurzame tegels zoekt, dan zijn de tegels uit Portugal, Italië en Spanje echt een aanrader. Plaatsing van de tegels kun je zelf doen, maar ook laten doen door een specialist. We raden verder wel aan om deze designtegels te laten impregneren, zodat ze extra lang en in een goede staat meegaan. Impregneren voorkomt dat de tegels vuil worden en vlekken gaan bevatten.

Ben je op zoek naar andere designtegels, zoals vintage tegels? Daar heb je ook ruime keus in, maar ze zijn lang niet zo duurzaam als de Portugese tegels. Uiteraard zijn deze tegels ook mooi als decoratie, naast dat het werkzaam is. Kijk bij het kopen van tegels wel goed naar de benodigde afmetingen.

Voor meer info : https://www.vlagsma.nl/portugese-tegels/