URL Koning
Image default
Bedrijven

Kan ik polo's laten bedrukken voor mijn bedrijf?

Als bedrijf wil je graag laten zien wie je bent en wat je doet. Een eerste indruk is daarom zeer belangrijk. Deze eerste indruk kun maar 1 keer maken, dus doe dit ook meteen goed. Bedrijfskleding kan hierbij een grote rol spelen. Een werknemer of zzp’er met eigen bedrijfskleding komt professioneler over als dat je ergens komt in je standaard kleren. Zeker wanneer je ter plekke een klus moet uitvoeren kan bedrukte bedrijfskleding goed van pas komen.

Polo’s laten drukken met jouw logo

Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Op de website van Hurricane vindt je dan ook bijna alle bedrijfskleding die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Het meest verkochte product is toch wel de polo en sweater. Wil je dus een polo laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, dan ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard kun je jouw logo ook op andere bedrijfskleding laten drukken, waardoor je een complete outfit kunt samenstellen.

Polo’s laten borduren

Wanneer je een nog luxere uitstraling wilt van jouw polo, dan kun je er op de website van Hurricane ook polo’s laten borduren. Jouw bedrijfspolo wordt dan vakkundig voorzien van een geborduurd logo, meestal als borstlogo. Dit kan in verschillende kleuren waardoor je dus heel mooi de kleuren van jouw bedrijf aan kunt houden en goed herkenbaar bent. Nieuwe polo’s laten borduren is een duurzame oplossing.

Waar moet je op letten bij het bestellen van bedrukte polo’s?

Wanneer je van plan bent om polo’s of andere bedrijfskleding te laten drukken, dan zijn er een paar punten waar je op moet letten. Ten eerste de kwaliteit van jouw logo. Hoe beter deze is, hoe mooier de opdruk wordt. Het beste kun je jouw logo aanleveren als vector bestand. Dit bestand is namelijk onbeperkt te vergroten. Zeker als je het logo dus op de rug van de polo wilt hebben kan dit erg belangrijk zijn.

Verder is het natuurlijk belangrijk om zorgvuldig de kleur van je polo te kiezen. Kijk eens naar een kleur polo die bij jouw bedrijfsuitstraling past. Waar je dan wel rekening mee moet houden is de kleuren die in je logo terug komen. Wanneer je bijvoorbeeld zwart op een zwarte polo zou drukken valt dit helemaal weg. Je zou dan eventueel kunnen kiezen voor een randje om je logo in het wit.
Tot slot is het goed om van te voren te informeren hoe de polo van jouw keuze valt. Vallen ze mooi op maat of doe je er goed aan een maatje groter te kiezen? Bij Hurricane helpen ze je graag op weg met je nieuwe bedrukte polo’s!