URL Koning
Image default
Bedrijven

Tips voor het verbeteren van arbeidsmoraal

Het woord arbeidsmoraal is de laatste jaren steeds belangrijker en groter geworden. Zo zijn bedrijven bijvoorbeeld meer gaan investeren in human resources en worden er steeds meer trainingen gegeven om de diversiteit van bedrijven te vergroten. Wil jij weten hoe je bij jouw kleine bedrijfje de arbeidsmoraal kunt verhogen? Lees dan verder!

Eten

Volgens Google is het zo dat wanneer werknemers catering verzorgd krijgen op werk er meteen meer arbeid wordt verricht. Je hoeft natuurlijk niet elke dag een geheel buffet te laten komen, maar wanneer jij er voor zorgt dat jouw werknemers kunnen ontbijten en middageten op het kantoor zul je zien dat de productiviteit aanzienlijk toeneemt.

Uren verwerken

Uit onderzoek blijkt ook dat mensen het fijner vinden wanneer zij online zelf hun urenregistratie bij kunnen houden. Veel bedrijven doen dit nog op papier, maar dit is tegenwoordig zelfs duurder dan het via een online programma laten doen! Wist je dat gratis urenregistratie veel voorkomend is? Zorg ervoor dat je een programma laat installeren, zodat je meteen de urenregistratie gratis kunt bijhouden. Hiervoor zullen je werknemers je ook dankbaar zijn!

Thuis werken

Tijdens de corona periode was thuiswerken sowieso al erg populair. Veel werkgevers vreesde toen der tijd dat thuiswerken de productie zou verminderen. Het tegendeel blijkt juist! Wanneer mensen thuiswerken werd er op een gemiddelde schaal veel meer werk verricht dan een gemiddelde week kop het kantoor. Ook vinden veel werknemers het nog steeds heerlijk om een dag of twee in de week thuis te werken. Door mensen thuis te laten werken verhoog je dus niet alleen de efficiëntie van jouw medewerkers, ze voelen zich er ook een stuk gelukkiger door thuis te kunnen zijn en zo meer tijd met hun gezin te kunnen hebben.

https://keeping.nl/urenregistratie