URL Koning
Image default
Particuliere dienstverlening

Smeervloer of cementdekvloer laten leggen in Brabant

Een smeervloer is een soort ondervloer of tussenlaag waarop een afgewerkte vloer gelegd kan worden. Deze vloer bestaat uit een mix van zand en cement en u laat deze het beste leggen door een specialist. In Brabant, maar ook in Limburg en Gelderland, kunt u kiezen voor Multi Vloeren Brabant. Dit kleinschalige bedrijf pakt iedere klus op professionele wijze aan en behandelt uw huis zoals ze hun eigen huis zouden behandelen. Een smeervloer laten leggen door Multi Vloeren Brabant betekent dat u een cementvloer van hoge kwaliteit krijgt en dat alles netjes achtergelaten wordt.

Voordelen van een smeervloer

Er zijn verschillende redenen waarom u een smeervloer nodig kunt hebben. De ondergrond in een huis is vaak een betonvloer die niet geschikt is om direct een houten vloer of een tapijt op te leggen. Daarom is het verstandig om een cementdekvloer of smeervloer te laten leggen, om te zorgen voor een egale ondergrond. De functie van de cementdekvloer is om oneffenheden weg te werken of om de ondergrond op de juiste hoogte te krijgen. Het verhogen van de vloer kan bijvoorbeeld wenselijk zijn wanneer u vloerverwarming wilt plaatsen.

Hoe werkt een smeervloer leggen?

Een cementdekvloer bestaat deels uit zand en deels uit cement in combinatie met water. Uw specialisten van Multi Vloeren Brabant mengen een perfecte consistentie voor u, zodat u een hoogwaardige smeervloer krijgt. De eerste stap in het smeervloer leggen is de verharding waarbij het mengsel reageert met het bindmiddel. Vervolgens moet de smeervloer drogen, waarbij het vochtgehalte gelijk moet zijn aan dat van de omgeving.

Schakel een specialist in

Een smeervloer leggen is een klus waar veel precisie bij komt kijken en daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Bij Multi Vloeren Brabant bent u verzekerd van een mooi afgewerkte cementdekvloer waarop u een bovenvloer naar keuze kunt leggen.