URL Koning
Image default
Bedrijven

Foto op hout? | Bestdeco

Mijn favoriete foto als wanddecoratie

Ik ben dol op het maken van foto’s. Je kunt het een uit de hand gelopen hobby noemen. Overal waar ik ga en sta neem ik mijn camera met me mee. Of ik nu een wandeling maak door het park achter in mijn straat, een verre reis maak of op familiebezoek ga. In ieder moment schuilt iets bijzonders om vast te leggen. Ik heb het geluk dat ik met sommige foto’s zelfs al wat geld heb weten te verdienen. Ooit een expositie houden is dan ook mijn grote droom. Maar toen ik onlangs eens goed in mijn interieur rondkeek, kwam ik er tot mijn verbazing achter dat ik geen een van mijn werken zélf in mijn huis heb hangen. Daar moet verandering in komen! Ik heb een aantal favoriete foto’s die ik dolgraag groot wil laten bedrukken. Zo kan ik iedere dag weer vol trots naar mijn werken kijken.

Foto op hout bedrukken

Na wat speurwerk online kwam ik terecht bij het bedrijf Bestdeco. Zij bieden mij de mogelijkheid om mijn favoriete foto op hout te laten bedrukken als wanddecoratie. Zo creer ik een mini-expositie: gewoon bij mij thuis! Het leuke aan deze manier van bedrukken is de originaliteit. Bij Bestdeco heb ik diverse keuzes uit verschillende houtsoorten. Zo kan ik kiezen voor berkenplex, vurenhout, ayous hout of steigerhout. Ikzelf houd wel van een stoere en robuuste look; die matcht ook heel goed bij mijn foto. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om mijn foto op steigerhout te laten bedrukken. Ook een pluspunt? Het hout is gemaakt met een EFC keurmerk! Ik heb direct een bestelling geplaatst en kan de levering al snel thuis verwachten. Ik ben benieuwd!

 

Bij Bestdeco kun je ook kiezen voor een foto op canvas, foto op aluminium en een foto op plexiglas.

Voor meer info : https://www.bestdeco.nl/