URL Koning
Image default
Bedrijven

Draadgordijn

Vliegen, muggen, wespen en andere insecten die rondvliegen en -kruipen in de woonkamer of keuken in de zomermaanden: een bekend beeld? Doordat je met warme temperaturen veel in de tuin of op het balkon bezig bent krijgen allerlei insecten de kans om snel (of minder snel) naar binnen te kruipen. Word je hier ieder jaar weer gek van en vraag jij je telkens weer af waarom je geen hordeur, magneet horgordijn of vliegengordijn hebt om deze insecteninvasie een halt toe te roepen? Onderneem dan nu actie en ga op zoek naar een passende oplossing voor in jouw huis. Bij Horrenbouw wordt er veel keuze geboden op het gebied van hordeuren, hor- en vliegengordijnen en meer. Je kunt ervoor kiezen om zelf een hor samen te stellen en alle losse onderdelen te bestellen en thuis in elkaar te zetten als een bouwpakket. Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om een kant en klaar exemplaar aan te schaffen. Hierbij kun je onder meer een keuze maken uit één van de bekende merken Sunarts, Torresol of Degor.

Het ideale vliegengordijn voor jou

Bij Horrenbouw worden er diverse categorieën kunststof vliegengordijnen aangeboden met ieder een gevarieerd aanbod. Zo kun je kiezen voor draadgordijnen, hulzengordijnen en kralengordijnen. Met een draadgordijn in de goede afmeting kun je niet alleen insecten buitenhouden, maar kun je ook een keuze maken uit een model, kleur dat mooi staat bij jouw interieur, eventueel met een motief.

Interesse in een draadgordijn?

Wil jij aankomende zomer alle deuren en ramen open kunnen gooien en geen last hebben en ervoor zorgen dat de insecten buiten blijven? Ga dan op zoek naar de beste oplossing voor jou. Op de website of in de webshop kun je een hoop lezen over het aanbod en je mogelijkheden bij Horrenbouw. En bij vragen of voor meer informatie kunnen ze je altijd van deskundig advies voorzien via 050-3070010.

Voor meer info : https://www.horrenbouw.nl/